Uw tuin aanleggen door vakmensen?

Zoekt u naar een professionele partij voor de aanleg van een tuin? Vakmensen met een oog voor kwaliteit en duurzaamheid? Dan bent u bij Langenhuizen Hoveniers aan het juiste adres. Bij Langenhuizen Hoveniers hebben we ruim 45 jaar ervaring met de bestrating, beplanting, verlichting en beregening van tuinen.

Welke tuinen leggen wij aan?

Onze hoveniers realiseren diverse soorten tuinen en terreinen volledig naar wens, van knusse stadstuinen tot enorm grote bedrijfstuinen. Deze schijnbaar uiteenlopende projecten hebben echter veel gemeen met elkaar; tijdens alle werkgangen staat kwaliteit, veiligheid, representativiteit, kennis en respect naar u als klant en uw omgeving voorop.

De tuinaanleg voor particuliere

Voor Langenhuizen Hoveniers is iedere klant gelijk. Een knusse stadstuin of weids uitgestrekte landgoederen, onze werkwijze geschiedt altijd volgens ons 4-stappenplan. Voor ons is het enige verschil de omvang in tuin. Bij Langenhuizen Hoveniers staan wij altijd open voor nieuwe uitdagingen en projecten.

De aanleg van bedrijfstuinen

Naast tuinen voor particuliere klanten leggen onze hoveniers ook bedrijfstuinen aan. Een bedrijfstuin is doorgaanse de eerste kennismaking tussen uw bedrijf en een potentiële klant. Bij Langenhuizen Hoveniers begrijpen wij als geen ander dat deze eerste indruk perfect moet zijn. Onze hoveniers verzorgen dan ook iedere bedrijfstuin tot in de puntjes.

Tuin aanleggen voor instellingen

Ten slotte biedt ons hoveniersbedrijf ook een helpende hand bij de tuinaanleg voor instellingen. Bij Langenhuizen Hoveniers leggen wij tuinen aan waarin uw bewoners kunnen wandelen en tot rust kunnen komen. Wij noemen dit een tuin die bij staat in het revalidatieproces van uw bewoners. Net zoals wij u bijstaan bij het realiseren van deze droomtuin.

De tuinaanleg kosten

De prijs van uw droomtuin heeft u zelf in de hand. Naar gelang uw wensen en budget zullen onze hoveniers uw tuin ontwerpen en aanleggen. Tijdens het ontwerpen van uw tuin worden de kosten van de tuinaanleg begroot. Bij de presentatie van het tuinontwerp ontvangt u een uitgebreide offerte met betrekking tot de kosten voor het aanleggen van de tuin. Hierdoor weet u ten alle tijde waar u aan toe bent.

Waarom kiest u voor een tuin aangelegd door Langenhuizen Hoveniers?

Door onze vlakke organisatiestructuur staan wij dicht bij u als klant. De werkvoorbereider die met u het voortraject heeft doorlopen, eventueel samen met onze ontwerper, maakt de planning en stuurt direct de uitvoerende medewerkers aan.

Ons personeel bestaat volledig uit eigen medewerkers, die veelal al jaren bij ons werken. Hierdoor bestaat er geen miscommunicatie over kwaliteit en uitvoering. Door de omvang van ons bedrijf zijn wij in staat snel te reageren, mochten er onverhoopt toch aanpassingen in het ontwerp voordoen.

Aangezien wij nagenoeg alle werkzaamheden (het grond-, straat- en plantwerk, maar ook de ontruiming, bouwkundige werken, verlichting en beregening) in eigen beheer uitvoeren, heeft u dus altijd te maken met onze eigen mensen. Dit biedt onze klanten een een fijne, vertrouwde gedachte om dagelijks dezelfde mensen aan het werk te zien.

Het is tenslotte uw privéterrein waar wij mogen werken en daar is een grote mate van vertrouwen nodig. Enkel voor specifieke werken zetten wij professionele partners in, met wie wij al jarenlang samenwerken. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een dakdekker voor uw tuinhuis, een installateur voor een robotmaaier of een bedrijf om een bronpomp te boren voor uw beregening.

Tijdens het realiseren van het volledig project houden wij één uitgangspunt steeds voor ogen; uw tuin geheel naar uw wens en binnen uw budget opleveren. Dan mag namelijk voor jaren gezegd worden wie dit heeft aangelegd: Langenhuizen Hoveniers.

Wilt u een afspraak maken om de mogelijkheden voor uw droomtuin te bespreken? Dan kan dat via telefoon op (0413) 37 97 70 of via e-mail op info@langenhuizen.eu of vul ons contactformulier in.

Lees daarnaast ook over tuin ontwerpentuinonderhoud en tuinideeën.

Wilt u ook een mooi ontwerp voor uw tuin? De eerste stap is simpel, we maken graag een afspraak met u.