Nazorg van uw tuin

Het werk is klaar, nu heerlijk genieten… maar uw tuin ‘schreeuwt’ ook om onderhoud! 

De laatste werkgang is uitgevoerd, de puntjes op de i gezet. Even tot rust komen na al die beslissingen en mensen van Langenhuizen over de vloer; nu kunt u gaan genieten!
Maar vrijwel direct zult u merken dat uw tuin (zelfs een onderhoudsarme) de nodige aandacht nodig heeft…

Niet alleen de beplanting groeit weelderig, maar helaas ook het onkruid. De hagen schieten uit en wellicht dient het gras regelmatig gemaaid en bemest te worden. Voor een aantal mensen zijn dit fijne, ontspannen klusjes om zelf uit te voeren, vaak ook met behulp van een ervaren hovenier van Langenhuizen. Deze kan worden ingeschakeld enkel voor specifieke werkzaamheden in voor- en najaar. Denk bijvoorbeeld aan de zomersnoei, het winterklaar maken van de tuin, gazon- en boomverzorging. Voor anderen is het heerlijk om alleen van de tuin te kunnen genieten. Dan kan zoals gewenst het onderhoud geheel aan ons worden overgelaten.

U roept hulp in zoveel u wenst; wekelijks, maandelijks, jaarlijks of op afroep. Dit alles kan ook middels het opstellen van een passend onderhoudscontract. U weet dan vooraf waar u betreft kosten en planning aan toe bent en zo heeft u het hele jaar een verzorgde tuin.

Langenhuizen Hoveniers verzorgt niet alleen het onderhoud van particuliere tuinen, maar ook voor opdrachtgevers zoals (zorg)instellingen, verenigingen van eigenaren en bedrijven. Doordat wij een uitgebreid machinepark hebben kunnen wij nagenoeg alle werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren. Daar zit dan ook onze kracht; gericht op perfectie van particuliere tuinen, en grootschalig toe kunnen passen door de omvang van ons bedrijf.


heg snoeien

Wilt u ook een mooi ontwerp voor uw tuin? De eerste stap is simpel, we maken graag een afspraak met u.