Realisatie van uw tuin

Het ontwerp is door u goedgekeurd… we gaan beginnen met de uitvoering!

Onze vakbekwame mensen hebben veel ervaring in het realiseren van diverse soorten tuinen en terreinen, van knusse stadstuinen tot weids uitgestrekte landgoederen. Deze schijnbaar uiteenlopende projecten hebben echter veel gemeen met elkaar; tijdens alle werkgangen staat kwaliteit, veiligheid, representativiteit, kennis en respect naar u als klant en uw omgeving voorop.

Door onze vlakke organisatiestructuur staan wij dicht bij u als klant. De werkvoorbereider die met u het voortraject heeft doorlopen, eventueel samen met onze ontwerper, maakt de planning en stuurt direct de uitvoerende medewerkers aan. Geen extra schijven maar allemaal eigen medewerkers, zo voorkomen we miscommunicatie! Indien zich onverhoopt aanpassingen voordoen, is Langenhuizen Hoveniers in staat snel te reageren door de omvang van het bedrijf.

Aangezien wij nagenoeg alle werkzaamheden (het grond-, straat- en plantwerk, maar ook de ontruiming, bouwkundige werken, verlichting en beregening) in eigen beheer uitvoeren, heeft u altijd te maken met onze eigen mensen, welke het project compleet realiseren. Voor u als klant een fijne, vertrouwde gedachte om dagelijks dezelfde mensen aan het werk te zien. Het is tenslotte uw privéterrein waar wij mogen werken en daar is een grote mate van vertrouwen nodig. Enkel voor specifieke werken zetten wij professionele partners in, met wie wij al jarenlang samenwerken. Te denken valt bijvoorbeeld aan een dakdekker voor uw tuinhuis, een installateur voor een robotmaaier of een bedrijf om een bronpomp te boren voor uw beregening.
In dit alles houden wij één uitgangspunt steeds voor ogen; uw tuin geheel naar uw wens en binnen uw budget opleveren. Dan mag namelijk voor jaren gezegd worden wie dit heeft aangelegd: Langenhuizen Hoveniers.


vijver

Wilt u ook een mooi ontwerp voor uw tuin? De eerste stap is simpel, we maken graag een afspraak met u.