De beste Hovenier in Nuenen gezocht? - Uw droomtuin door Langenhuizen Hoveniers

Een tuin op maat…

Bent u opzoek naar de beste hovenier in Nuenen voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud? Op zoek bent naar een tuin op maat die voldoet aan al uw wensen? Dan bent u bij Langenhuizen Hoveniers aan het juiste adres. Ons bedrijf is gevestigd in het Noord-Brabantse dorp Loosbroek en onze hoveniers kunnen bij u op locatie in Nuenen komen werken. Uw tuin is bij ons in goede handen. Sinds 1974 heeft ons team van ca. 35 medewerkers de meest uiteenlopende tuinen ontworpen en volledig naar wens aangelegd. Onze projecten lopen uiteen van mediterrane tuin tot daktuinen en van moderne bedrijfstuinen tot tuinen in een landelijke stijl en we werken bij u op locatie in de regio van Nuenen. Bij iedere tuin staat bij ons kwaliteit en uitstraling te allen tijde voorop.

Door onze verfijnde manier van werken, maken wij van iedere tuin een droomtuin. Een leefruimte waarin u zich kan terugtrekken en tot rust kunt komen. Als werkwijze hanteren onze tuinmannen een zogenaamd 4-stappenplan. Zo komen wij samen vanuit de huidige staat van uw tuin tot uw droomtuin. Naar gelang uw wensen en budget kan dit een meer of minder intensieve samenwerking zijn. Wat vast staat is de beoogde kwaliteit en uitstraling. Alleen zo heeft u de zekerheid jarenlang te kunnen genieten en tot rust te komen in uw eigen leefruimte.

 

Inspiratie voor uw droomtuin

Stap 1: Inspiratie voor een nieuwe tuin

De eerste stap draait om het opdoen van inspiratie voor uw nieuwe tuin. Daarom begint ieder nieuw project met een kennismaking. De kennismaking vindt meestal plaats op de locatie van de toekomstige tuin in Nuenen. Het is belangrijk dat onze hoveniers en tuinarchitecten een gevoel krijgen van de omgeving.

Tijdens onze kennismaking krijgt u verschillende ontwerpen van tuinen voorgelegd. Een voor een lopen we door de mogelijkheden en stijlen voor uw nieuwe tuin. Als er een beeld is ontstaan van uw wensen, worden vervolgens alle details nauwkeurig in kaart gebracht.

 

tuinontwerp NuenenTuin ontwerpen door een tuinarchitect

Stap 2: De tuin ontwerpen naar uw wens

Als al uw wensen in kaart zijn gebracht en alle maten zijn opgenomen, is onze tuinarchitect aan de beurt. Onze tuinontwerper maakt op basis van uw ideeën, wensen en stijlen een passend tuinontwerp. Naast het tuinontwerp bestaat deze fase tevens uit het maken van verschillende deelplannen. Deze deelplannen bestaan uit; het beplantingsplan, een technisch plan en het matenplan.

Uiteindelijk ontvangt u een volledig ontwerp voor de aanleg van uw nieuwe tuin. Het tuinontwerp wordt op locatie gepresenteerd, zodat onze tuin ontwerper precies kan uitleggen hoe uw tuin eruit komt te zien. Samen met de presentatie van het ontwerp zal er een gedetailleerde offerte voor de complete aanleg worden doorgenomen. Dit zorgt ervoor dat u achteraf niet voor verrassende kosten komt te staan.

Lees meer over de vormgeving >>

 

tuinaanleg NuenenTuin aanleggen in Nuenen

Stap 3: Tuin aanleggen binnen de afspraken

Eindelijk is het zover, de schop kan bijna in de grond. Als u geheel tevreden bent over het tuinontwerp en u akkoord gaat met de offerte, volgt namelijk de derde stap. In deze stap wordt uw nieuwe tuin aangelegt. Ons team van hoveniers, machinisten en stratenmakers begint met de aanleg van uw droomtuin.

De tuin aanleg geschiedt volgens de afspraken die vooraf zijn gemaakt. Daarbij beloven we een prettige samenwerking tussen u en onze hoveniers. Die ervaring hebben we na ruim 40 jaar ontwerpen en aanleggen van tuinen. De aanleg van uw tuin verloopt volgens de planning die u vooraf heeft ontvangen.

Lees meer over de realisatie en de mogelijkheden van uw tuin >>

 

tuinonderhoud NuenenTuinonderhoud in Nuenen

Stap 4: Wanneer moet u snoeien?

Na de aanleg van uw droomtuin komen onze tuinmannen nog eens graag langs. Het is natuurlijk belangrijk dat alles naar wens is verlopen. Mochten er nog onvolkomenheden zijn, dan lost onze tuinman deze direct op. Maar ook als de aanleg van uw tuin volledig is afgerond staan we u graag terzijde bij het tuinonderhoud.

Een tuin is immers nooit af, de groei bepaalt het toekomstige resultaat. Zo kan het zijn dat we bij u komen, enkel voor het geven van advies, of voor het overleggen van een tuinonderhoudscontract met de gewenste frequentie. Ook hierbij streven we naar maatwerk, uitgevoerd door gedreven vakmensen.

Lees meer over de nazorg van uw tuin >>

 

Langenhuizen Hoveniersbedrijf, tot uw dienst!

Een goed ontwerp begint altijd met een goed gesprek.

Zoals u ziet weten wij hoe we van een idee uw droomtuin kunnen maken. Wij zijn een hoveniersbedrijf in hart en nieren, en daar zijn wij trots op. Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden voor uw tuin. Neem dan vandaag nog contact met ons op. Onze vakmensen staan u graag te woord.
 

Voor een eerste kennismaking en het bespreken van uw wensen brengen wij te nimmer kosten in rekening. Dat noemen wij pas een prettige kennismaking. Gun uzelf een tuin die gezien mag worden en aansluit op uw behoeftes. Een plek waarin u volledig tot rust kunt komen. Maak vandaag nog een afspraak via (0413) 37 97 70 of vul ons contactformulier in. 

We werken bij u op locatie in Nuenen en zijn met ons bedrijf gevestigd op Houtstraat 1, 5472 LE te Loosbroek.

 (0413) 37 97 70


Hovenier in Nuenen

Nuenen is een plaats in de gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten, en is ook de grootste plaats van de gemeente. De naam Nuenen komt van Nuenhem, dat 'nieuwe plaats' betekent. Ben je opzoek naar een hovenier in de regio van Nuenen? Hovenier Lieshout, Hovenier Son, Hovenier Eindhoven, Hovenier Helmond, Hovenier Mariahout, Hovenier Best, Hovenier Veldhoven.

Wilt u ook een mooi ontwerp voor uw tuin? De eerste stap is simpel, we maken graag een afspraak met u.